Over ons

Morrells is specialist in het behandelen van hout. Ons moederbedrijf in Engeland is niet voor niets al ruim 100 jaar de betrouwbaarste producent van alles dat uw houtwerk beschermt, verduurzaamt en verfraait. Voortaan profiteer jij mee! We adviseren je graag over onze hoogwaardige lakken, coatings en reparatiemiddelen.
Speciaal is onze spuitcabine, waarin je eenvoudig je meubelstuk of deur laat kleuren of lakken: snel, voordelig en vlot droog.
Morrells staat voor één merk voor het complete scala. Van blanke lak en terrasolie tot specials als trendy beton-, ijzer of bronslook. Reken op snelle levering van onze hoogwaardige producten voor een goede prijs in ons onbeperkt kleurenprogramma. We kunnen elke tint zelf produceren. De toepassingen zijn eindeloos. Zo kun jij als vakman snel succesvol aan de slag voor jouw klant.
Kom een kijkje nemen in onze showroom in Echt vol stalen, kleuren en toepassingen en laat je verrassen door alle opties die Morrells biedt. Bellen voor vrijblijvend advies mag natuurlijk ook. Graag tot gauw!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »