Wie is veracious?

Hoe groot of divers jouw vraagstuk ook is, wij leveren jou het antwoord. En wij stoppen niet bij het antwoord.... Veracious levert desgewenst ook het benodigde product of ontbrekende dienst om tot het gewenste resultaat te komen. Laat je verassen op www. veracious.nl

Tot onze klantenkring behoren industriele houtverwerkers, internationale designers maar ook de lokale vakman. Ondertussen beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk. 

Veracious is in de benelux exclusive dealer van Morrells Woodfinishes en Brands coatings. En wat denk je van Mohawk reparatiemiddelen of het Sprayshop assortiment? Kijk voor meer info op www.morrells.nl

Echter onze meeste activiteiten voeren wij als Veracious projects uit met onze specials. Een zeer uitgebreid aanbod van metalcoatings, concretes en bijzondere afwerkingen. Dit doen wij veelal samen met DOFINE. Dofine ontwerpt en produceert haar eigen producten vanuit het Atelier of op locatie. Dofine heeft een uitgebreide collectie materialen, exclusieve betonlooks en bijzondere wandafwerkingen, maar op verzoek ontwerpt en produceert zij ook custom made wand-en plafondafwerkingen. De designproducten van Dofine worden toegepast door zeer gerenommeerde interieurontwerpers en architecten.

Benieuwd wat we voor jouw branche of project kunnen betekenen?

Kijk gerust rond op onze website of bezoek onze showroom in Echt vol stalen, kleuren en toepassingen en laat je verrassen door alle opties die Veracious Coatings & Projects biedt. Bellen voor vrijblijvend advies mag natuurlijk ook. Graag tot gauw!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »