Morrells Houtkleurstof Stain - Classique Collectie
Houtkleurstof Stain - Classique Collectie €19,97

Morrells Houtkleurstof Stain - Classique Collectie

€19,97
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 2-3 dagen
Informatie

Een reeks langzamer drogende oplosmiddelhoudende beitsen die geschikt zijn voor hand-, spray- of dompeltoepassing. Geformuleerd om een ​​uitstekende nerfdefinitie en kleurdiepte te bieden, vooral op houten vloeren en parket.

Deze serie is ook geschikt voor het kleuren van Morrells Pre-Catalysed Lacquers tot maximaal 5% volume. Het standaardassortiment omvat populaire houtkleuren, hoewel op maat gemaakte Fastmatch®-kleuren in bijpassende kleuren beschikbaar zijn wanneer de aanvraag wordt ingediend met een voldoende houtmonster en details van de te voltooien klus. Als u van plan bent een op maat gemaakte beits op een houten vloer te gebruiken, zorg er dan voor dat dit duidelijk op het verzoek wordt aangegeven, bijv. "voor vloer" / "voor vloertoepassingen."

Applicatie-instructies zijn te vinden in het gegevensblad. Voor vloeren kan Classique Spray & Wipe worden aangebracht met een geschikte applicator / buffer van het padtype in secties langs de korrel, met behoud van een natte rand voor naadloze menging.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »