Je meubelstuk een andere look geven met Italiaans Krijtverf

1
Sorteren op:

Verf op basis van natuurlijk krijt. Geschikt voor zowel hout als muuroppervlakken. De kleuren en de speciale formule van Shabby Provence maken het bijzonder geschikt om Shabby Chic en Provençaalse afwerkingen te verkrijgen.

Lees meer
€28,33
Op voorraad

 

Krijtverf van het Italiaanse merk Borma Wachs

Krijtverf is niet meer weg te denken uit het assortiment verf. Deze krijtverf van het Italiaanse merk Borma Wachs is een topper. Borma Wachs is een verfproducent die steeds weer met innovatieve ontwikkelingen en producten komen. Italië is hét land met een veelvoud aan historische gebouwen en landelijke borgo's. Hierop is de Shabby-krijtverf gebaseerd. Je vult je interieur aan, of dit nu in landelijke stijl is of modern, voor ieder wat wils. De krijtverf is zeer makkelijk zelf aan te brengen op je vloeren, wanden of meubels. 

 

Wat is het verschil tussen krijtverf en kalkverf?

Dit zijn twee totaal verschillende verfsoorten. Krijtverf is makkelijker aan te brengen met  kwast, roller of met de verfspuit. Kalkverf is een heel ander product. Het is namelijk ruw, met structuur dus dan krijg je een minder egale uitstraling. Soms krijgen we ook wel eens de vraag of krijtverf afgeeft. Het antwoord is nee. Als je verf is opgedroogd, geeft deze niet meer af en is overschilderbaar met andere muurverf of lak. 

 

Het aanbrengen van de Borma Wachs Krijtverf

Het is erg simpel om de Krijtverf van Borma Wachs aan te brengen op wanden. Je kan het ook aanbrengen op een bestaande laag muurverf of zelfs behang. Maak eerst je oppervlak schoon, glad en vetvrij. Schud de pot alvorens te openen en roer het nog eens goed door. Daarna is de Shabby-krijtverf klaar om te worden aangebracht met roller, kwast of verfspuit. Wil je een krijtverf effect, dan kan je het beste een blokkwast en doek gebruiken om effecten erin te wrijven. 

 

Kan ik deze krijtverf ook buiten gebruiken?

Deze krijtverf beschermt niet tegen water- en weersinvloeden. Je kan de verf dus wel buiten gebruiken, maar de bescherming van je tuinmeubelen zal iets minder zijn. Je kan er wel voor kiezen om na het aanbrengen van de krijtverf, je tuinmeubel of tuintafel te voorzien van een beschermende coating zoals de Borma Wachs Botenlak - Flatting Extra Marine. Zo zorg je er optimaal voor dat je met krijtverf behandelde meubelstuk beschermd is tegen alle weersinvloeden. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »