Morrells Induro - Vloerlak Natro - extra mat
Induro - Vloerlak Natro - extra mat €153,07

Morrells Induro - Vloerlak Natro - extra mat

€153,07
Nog 3 artikelen op voorraad
 • Bel voor deskundig advies
 • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
 • 1-2 dagen
Informatie

Functies en hoogtepunten

 • Een polyurethaan vloerlak op waterbasis die houten vloeren een natuurlijke en onafgewerkte uitstraling geeft
 • Perfect voor elke middelzware tot zeer slijtvaste zachte en hardhouten vloer
 • Biedt uitstekende chemische en mechanische weerstand
 • Kan coat on coat of met een primer worden gebruikt
 • Middelgrote VOC


Overzicht

Morrells Induro Natro Vloervernis een polyurethaan vloervernis op waterbasis die een natuurlijk / onafgewerkt uiterlijk geeft. Extreem sterk en toch flexibel met uitstekende chemische en mechanische weerstand. Ideaal voor gebruik op hardhouten en zachthouten vloeren in gebieden met matig tot veel verkeer.

Op zoek naar een gewone, heldere vloerlak? Probeer eens Morrells Induro XL1 Vloervernis

Voorbereiding

 1. Zorg ervoor dat te vernissen vloeren schoon, droog en vrij zijn van stof, vuil of andere oppervlakteverontreinigingen.
 2. Alle voorgaande afwerkingen moeten volledig worden verwijderd tot kaal hout door het hout te strippen of te schuren
 3. Vul eventuele openingen of spleten in het houtoppervlak op met Morrells tweedelige gekleurde houtvullers of een andere geschikte houtvuller
 4. Nieuw hout kan indien nodig worden schoongemaakt en ontvet met spiritus
 5. Vers geschuurde vloeren moeten worden geveegd en gestofzuigd om alle sporen van schuurstof, vuil en puin te verwijderen
 6. Het aanbrengen van Morrells Induro General Purpose Sealer voorafgaand aan het lakken wordt aanbevolen voor een betere hechting op de ondergrond, maar kan ook coat-on-coat worden gebruikt


Let op:
het gebruik van Morrells Induro Isolating Sealer wordt afgeraden als u de natuurlijke, onbehandelde uitstraling van het hout wilt behouden.

Toepassing

Doe altijd een testgebied voordat u een project start om de geschiktheid van het product en de uiteindelijke afwerking te beoordelen. Volg te allen tijde de instructies van de fabrikant op de container.

 1. Aanbrengen met een kortharige roller, T-bar applicator of mohair vloerpad
 2. Breng 1-2 lagen vernis aan na het primen met General Purpose Sealer, waarbij u 2-3 uur droogtijd tussen de lagen laat, licht schuurt tussen de lagen


Applicatieborstels en apparatuur moeten onmiddellijk na gebruik worden schoongemaakt met warm zeepwater en droog geveegd.

Zodra de laatste laag is opgedroogd, kan het lichte verkeer na 24 uur worden hervat. Plaats geen meubels of verplaats meubels gedurende minimaal 3 dagen na het aanbrengen over het vloeroppervlak. Vermijd de eerste 5 dagen matten, vloerkleden of vloerbedekkingen, aangezien dit de uiteindelijke uitharding en de algemene prestatie van het product zal belemmeren.

Nazorg

Morrells Induro Natro Vloervernis heeft doorgaans 7 dagen nodig om de volledige hardheid te bereiken, dus nat reinigen en stofzuigen moet tot na deze periode worden vermeden.

Het gebruik van entreematten en meubelkussens van goede kwaliteit wordt aanbevolen om schade aan de afwerking te voorkomen. Oppervlakken moeten regelmatig worden geveegd of gestofzuigd om ophoping van stof of gruis te voorkomen, aangezien dit schurend wordt en deze afwerking aantast. Een zachte doek of dweil die licht is bevochtigd met een speciale reiniger voor houten vloeren en water wordt aanbevolen als dat nodig is.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »