Een prachtige steenlook stuc om je muur echte diepte te geven.

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...


Soft Stone Steen Structuurverf

Soft Stone is een prachtige steenlook stucverf om je muren extra diepte te geven. Decoratieve glanzende stuctechniek in lichte kleurstellingen voor binnen. Door de specifieke tekening, lichtdonkereffecten en glansschakeringen een zeer fraaie wandafwerking. Te gebruiken voor vlakke wanden, steenachtige materialen, hout en plaatmaterialen.

Structuurverf kopen bij Lakenolie.nl

Voor een unieke steenlook met structuur op je wand aan te brengen, koop je het beste de Allure structuurverf van dofine. De verf zorgt er ook voor dat je eenvoudig beschadigingen weg werkt. Er zijn zandkorrels toegevoegd in deze latexverf en dat zorgt voor de steenachtige afwerking. 

Structuurverf aanbrengen

De ondergrond dient schoon, droog en vetvrij te zijn. Loszittende verflagen verwijderen, oude verflagen goed reinigen. Gladde verflagen reinigen en mat schuren. Kalkresten, slikhuid en zoutuitslag dienen volledig verwijderd te worden. Barsten en scheuren herstellen met kunsthars of minerale (cement) mortel. Vervuilde ondergronden zoals nicotine, roest, roet, watervlekken en vet voorbehandelen met een sterke reiniger. Poederende of zuigende ondergronden voorbehandelen met dofine Metrofix. Het is heel makkelijk zelf toe te passen, lees voor meer informatie de applicatiewijzer. Bij elk product kun je zo een dergelijk informatiesheet vinden.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »