DOFINE Stuc - Multi Terra
Stuc - Multi Terra €172,86

DOFINE Stuc - Multi Terra

€172,86
Op voorraad
  • 2-3 dagen
Informatie

Multi Terra is een op natuurlijke Italiaanse kleisoorten gebaseerde pleister die geschikt is voor verticale wanden. Multi Terra is kan rechtstreeks op de muren worden aangebracht. Multi Terra mag niet worden aangebracht in een omgeving die direct in contact staat met water en/of opstijgend vocht.

Multi Terra is verkrijgbaar in 8 basiskleuren ( uitsluitend afgeleid van de natuurlijke kleur van de verschillende kleisoorten die worden gebruikt zonder toevoegingen van pigmenten). Zoals genoemd zijn de Dofine producten gemaakt van natuurlijke klei soorten. Hierdoor is het niet mogelijk om alle kleuren te maken. Wenst u een andere kleur dan de beschikbare producten, dan kunt u kiezen voor de Soft Stone. Dit is een op kalk gebaseerd product, die middels kleurpasta’s wordt aan gekleurd. Hierdoor verdwijnt het natuurlijk karakter enigszins. Omdat de getoonde kleuren digitaal zijn kunnen de getoonde kleuren afwijken van de echte kleuren.

Stuc wordt op kleur gemengd na een bestelling. Uiteraard heb je volledige garantie op de kwaliteit en deugdelijkheid. Bij een bestelling ga je akkoord met aangepaste voorwaarden met betrekking tot herroepingsrecht voor maatwerk.

Bekijk de voorwaarden hier.

Download hier het productblad met alle algemene informatie over Multi Terra


Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »