DOFINE Stucverf - Multi Terra
Stucverf - Multi Terra €172,86

DOFINE Stucverf - Multi Terra

€172,86
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 2-3 dagen
Informatie

Klei-effect op je wand

Multi Terra is een op natuurlijke Italiaanse kleisoorten gebaseerde pleister die geschikt is voor verticale wanden. Multi Terra is kan rechtstreeks op de muren worden aangebracht. Multi Terra mag niet worden aangebracht in een omgeving die direct in contact staat met water en/of opstijgend vocht.

 

Kleipleister in kleur

Multi Terra is verkrijgbaar in 8 basiskleuren. Deze kleuren worden uitsluitend afgeleid van de natuurlijke kleur van de verschillende kleisoorten die worden gebruikt zonder toevoegingen van pigmenten. Hierdoor is het niet mogelijk om alle kleuren te maken.

Wenst u een andere kleur dan de beschikbare producten, dan kunt u kiezen voor de Soft Stone. Dit is een op kalk gebaseerd product, dat middels kleurpasta’s worden gekleurd. Hierdoor verdwijnt het natuurlijk karakter enigszins. Omdat de getoonde kleuren digitaal zijn kunnen de getoonde kleuren afwijken van de echte kleuren.

Stuc wordt op kleur gemengd na een bestelling. Uiteraard heb je volledige garantie op de kwaliteit en deugdelijkheid. Bij een bestelling ga je akkoord met aangepaste voorwaarden met betrekking tot herroepingsrecht voor maatwerk. Bekijk de voorwaarden hier.

Download hier het productblad met alle algemene informatie over Multi Terra

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »