DOFINE Stuc - Terra Vista
Stuc - Terra Vista €172,86

DOFINE Stuc - Terra Vista

€172,86
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 2-3 dagen
Informatie

Terra Vista is een Fijne (afwerking) pleister op basis van diverse natuurlijke kleisoorten uit diverse regio’s. Terra Vista is geschikt voor verticale wanden in de binnen omgeving en voor constructies en/of  renovaties. Terra Vista kan aangebracht worden op wanden en/of panelen.

Terra Vista is verkrijgbaar in 8 basiskleuren (uitsluitend afgeleid van de natuurlijke kleur van de verschillende kleisoorten die worden gebruikt zonder toevoegingen van pigmenten). Zoals genoemd zijn de Dofine producten gemaakt van natuurlijke klei soorten. Hierdoor is het niet mogelijk om alle kleuren te maken.

Wenst u een andere kleur dan de beschikbare kleuren, dan kan je kiezen voor de Soft Stone. Dit is een op kalk gebaseerd product, die middels kleurpasta’s wordt aan gekleurd. Hierdoor verdwijnt het natuurlijke karakter enigszins. Omdat de getoonde kleuren digitaal zijn kunnen de getoonde kleuren afwijken van de echte kleuren.

Download hier het productblad met alle algemene informatie over Terra Vista

Stuc wordt op kleur gemengd na een bestelling. Uiteraard heb je volledige garantie op de kwaliteit en deugdelijkheid . Bij een bestelling ga je akkoord met aangepaste voorwaarden met betrekking tot herroepingsrecht voor maatwerk.

Bekijk de voorwaarden hier.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »