Morrells Induro - Vloerlak GP sealer
Induro - Vloerlak GP sealer €66,55

Morrells Induro - Vloerlak GP sealer

€66,55
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 1-2 dagen
Informatie

Morrells Induro General Purpose (GP) Sealer is een ultramoderne, watergedragen, verknopende vloerprimer en sealer die de natuurlijke uitstraling van alle massieve en gefineerde houtsoorten, met name eiken en mahonie, verbetert. Het biedt een uitstekende sleutel voor het aanbrengen van veel verschillende toplagen. In combinatie met de stoere, maar toch flexibele Morrells Induro XL1 Vloervernis en Morrells Induro XL2 Vloervernis, biedt het ongelooflijke helderheid met uitstekende chemische en mechanische weerstand. Let op: dit product is niet geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en zwembadgangen.

  • Een multifunctionele primer op waterbasis, geschikt voor alle kale, massieve en bewerkt hout
  • Verbetert de natuurlijke uitstraling en korrelstructuur van het hout
  • Bestand tegen krassen, schuren en vloeistoffen
  • Eenvoudig te onderhouden en te repareren
  • Minimaliseert het splijten van de toplaag langs voegen in de vloer
  • Zorgt voor een betere hechting en duurzaamheid
  • Lage V.O.C.

 

Voorbereiding

De 0pppervlakken die moeten worden gecoat met Morrells Induro General Purpose Sealer moeten schoon, droog en vrij zijn van alle oppervlakteverontreinigingen. Vul eventuele gaten of onvolkomenheden in het hout op met Morrells tweedelige gekleurde houtvullers of Morrells Wax Filler Sticks. Schuur het hout tot de juiste korrel, meestal rond P120 tot P180, afhankelijk van houtsoort en project Stofzuig alle sporen van schuurstof en reinig / ontvet het hout indien nodig met een ongekleurde (witte) doek bevochtigd met methylhoudende of terpentine. Indien nodig kan hout worden gebeitst met Morrells Light Fast Wood Stain voordat Induro General Purpose Sealer wordt aangebracht. Eventuele houtbeits moet goed drogen voordat u deze primer aanbrengt

Toepassing

Let op: Primers op waterbasis voor hout mogen niet worden gebruikt in gebieden met een hoge vochtigheid of condensatie. Optimale applicatie wordt bereikt tussen 18 ° C en 22 ° C met goede luchtverplaatsing en ventilatie.

Breng een vloeiende laag aan met een snelheid van 130-150 ml per vierkante meter met een goede kwaliteit synthetische kwast of microvezelroller
Eenmaal droog, kan dit product overschilderd worden zonder dat er geschuurd hoeft te worden

Afmaken

Na droging kan Morrells Induro General Purpose Sealer worden afgewerkt met Morrells Induro XL1 Vloervernis, Morrells Induro XL2 Vloervernis of een andere watergedragen lak op de vloer, zonder schuren. Let op: dit product is niet compatibel met vloerlakken of lakken op basis van oplosmiddelen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »