Betaalmethoden

IDEAL

Het gemak van internetbankieren

iDeal is een populair betaalmiddel en één van de bekendste in Nederland. En dat is logisch: met iDEAL betaal je al jouw aankopen veilig, vertrouwd en gemakkelijk online. Maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je in onze webshop direct deze betaalmogelijkheid selecteren.


PAYPAL

Online en altijd bij de hand

Met Paypal betaal je online al je aankopen veilig en gemakkelijk, met behulp van je bankrekening of creditcard. Hiervoor is het noodzakelijk dat je een PayPal-account hebt.


VOORUITBETALING

Doe-het-zelven

Houd je de betaling van jouw order liever zelf in de hand? Dan kun je het bedrag eigenhandig storten op de rekening van Lakenolie.nl (by Skepwolf Coatings & Projects). Maak de vooruitbetaling over met behulp van onderstaande gegevens:

Bank: Rabobank
IBAN: NL26 RABO 0327 3614 92
BIC: RABONL2U
T.n.v. Skepwolf Coatings & Projects o.v.v. het ordernummer.

Vermeld in de omschrijving het ordernummer. Deze vind je op de orderbevestiging die per mail naar je verstuurd is. Is je betaling bij ons binnengekomen, dan wordt je bestelling verzonden. Let op: houd rekening met wat vertraging in het bestelproces wanneer je kiest voor deze manier van betalen.


PINNEN OF CONTACT BETALEN IN ONZE WINKEL

Eenvoudig afrekenen bij ons in Echt.

Kom eenvoudig en snel pinnen of contant betalen bij Lakenolie.nl en krijg meteen jouw bestelde producten mee naar huis. Bezoek ons op dit adres:

Skepwolf Coatings & Projects (handelend onder Lakenolie.nl)
Bellweg 19
6101 AX Echt

Let op: kom pas langs wanneer je van ons bericht hebt gekregen dat jouw bestelling klaar ligt of wanneer je met één van onze medewerkers contact hebt gehad. Zo voorkom je teleurstellingen!

Heb je vragen over je betaling? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen bijvoorbeeld checken of de betaling goed is binnengekomen bij ons.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »