Behang, wand panelen en wand applicaties

 

Een bijzondere wandafwerking in je interieur!

Beton en roest is trendy! Het is niet meer weg te denken in moderne interieurs in huis of in kantoor. Vaak is er geen natuurlijk betonnen muur in je woning, dus dan wil je die betonlook zelf maken. De RollBeton van StoneslikeStones is erg makkelijk zelf aan te brengen, zoals behang. RollBeton behang wordt niet machinaal gemaakt, maar puur met de hand, dus elke baan is uniek met lichte kleurschommelingen. Dit maakt het eindresultaat des te authentieker. Ook de RollRost is een roestlaag voor je wanden met echte oxiderende effecten. 

 

Hoe breng je de het rolbehang aan?

Het rolbehang is makkelijk uit te rollen door hem warm te blazen met een föhn, zodat de rol goed en plat uitrolt. Daarna kan je het behang insmeren met montagelijm of met een spuitbus lijm. Vervolgens breng je ook lijm aan op de schone, droge muur. Nu is het tijd om het behang op je muur aan te brengen. Plak het zorgvuldig en recht. Vervolgens goed aandrukken met een behangroller om luchtbellen eruit te halen. Zo simpel is het. Bekijk hieronder ook een duidelijke instructievideo voor het aanbrengen van RollBeton en RollRost. 


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »