Verzenden & Retourneren

 


Onze levertijd
In principe hebben wij alle producten die op onze website staan op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 16:00 uur gedaan en voldaan zijn nog dezelfde dag versturen. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld.

Verzending en facturering
Onze standaardvervoerder zijn PostNL en DPD, deze hebben wij gekozen om de zorgvuldigheid waarmee zij omgaan met de pakketten. U kunt zelf kiezen voor de tenaamstelling, en eventueel een ander bezorgadres invullen.

Verzendkosten
Voor bestellingen die verzonden worden, vragen wij € 7,50 (verzend-)kosten tot een pakket van 10kg. Bij een bestelling boven een gewicht van 10kg zijn de verzendkosten €15,00

Retourneren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

U kunt het modelformulier hier downloaden.Retourneren - Uitzonderingen:

Op kleur gemaakte producten
Op kleur gemengde producten worden speciaal voor jou gemaakt. Bij het product staat aangegeven dat het gaat om een op kleur gemaakt product. Het standaard herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Op kleur gemaakte producten annuleren binnen 1 uur
Dit kan nog zonder opgaaf van redenen binnen 1 uur na plaatsing van de bestelling. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] - meld de annulering op werkdagen ook telefonisch: +31 (0) 6 231 987 54


Op kleur gemaakte producten annuleren na 1 uur
Wanneer je je later bedenkt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, meld dit eerst telefonisch en daarna ook via de e-mail. Buiten kantoortijden volstaat een email. Wanneer de productie nog niet gestart is zullen wij kosteloos annuleren en het orderbedrag terugstorten. Na start van productie is er geen volledige teruggaaf meer mogelijk op basis van herroeping.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan het bezorgadres voor je bestelling te wijzigen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »