Borma Wachs Blond French Polish 30% - Shellac based
Blond French Polish 30% - Shellac based €8,85

Borma Wachs Blond French Polish 30% - Shellac based

€8,85
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 1-2 dagen
Informatie

Deze kant-en-klare natuurlijke Shellac French Polish, geformuleerd volgens de oudste traditie, maakt het mogelijk om alle houten binnenoppervlakken af ​​te werken met een hoge mate van helderheid, met behoud van een aangename zachtheid. De natuurlijke amberkleur zorgt voor een intense en warme afwerking, vooral geassocieerd met klassieke meubels. Voor speciale effecten kan deze lak worden gekleurd met de Borma multifunctionele kleurstoffen.

GEBRUIKSAANWIJZING

1. Het hout mag niet gelakt worden; het moet stof-, vet- en wasvrij zijn. Na het schuren (met 240/400 papier) moet het product aangebracht worden bij een kamertemperatuur niet lager dan 10 ° C.
 
2. Breng een aantal fijne lagen aan met een kwast of pad (voorkom brandwonden). Vanwege de hoge concentratie aan werkzame stof kan het op moeilijke substraten nodig zijn om het product te verdunnen met 10-20% Borma Shellac 99, om de applicatie te vergemakkelijken.
 
3. Wacht tussen de lagen minimaal 1-2 uur; zorg ervoor dat de vorige applicatie droog is voor verdere applicaties.

4. Na minimaal drie toepassingen, met het oppervlak droog, met een doek bevochtigd met een speciale ontvetter voor schellakafwerkingen, passeer een fijne laag totdat alle olieafzettingen zijn verwijderd, om de volledige schoonheid van de afwerking te versterken. Volledig droog na 24 uur bij 20 ° C. Om de afwerking te behouden en het antieke effect te geven, brengt u bijenwas in pastavorm aan.

 Klik hier voor het technische datasheet.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »