Borma Wachs  Borma Glass - 2 componenten epoxy
Borma Glass - 2 componenten epoxy €98,25

Borma Wachs Borma Glass - 2 componenten epoxy

€98,25
Nog 4 artikelen op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 1-2 dagen
Informatie

Epoxy voor decoratieve doeleinden

Speciaal product met een tweecomponenten epoxybasis, gekenmerkt door een uitzonderlijke transparantie, geschikt voor het opvullen van holtes en imperfecties in verschillende soorten materialen en voor inbedding voor decoratieve doeleinden. Borma Glass 2K is geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen, onderling of met zichzelf zoals: hout, glas, marmer, geverfde voorwerpen etc. (onbekende oppervlakken dienen vooraf gecontroleerd te worden). Borma Glass 2K kan gekleurd en / of gebruikt worden als bindmiddel met inerte materialen.

 

Hoe breng je epoxy aan?

Reinig het te behandelen oppervlak met vet, siliconen, oude vernissen of vuilresten; indien mogelijk licht schuren. Meng de twee componenten goed, vermijd het ontstaan van luchtbellen. Aanbrengen op de meest geschikte manier, afhankelijk van het gewenste effect: met een kwast, met een roller of door het product in een vooraf voorbereide mal te gieten. Laat 24-48 uur uitharden. Bescherm tegen stof en insecten. Het kan worden geschuurd met schuurpapier korrel 150-180 na 3-4 dagen na aanbrengen, afhankelijk van de klimaatomstandigheden. Breng in dat geval een tweede laag aan. Het product heeft een glanzend effect (> 95 glans). Om een mat effect te krijgen, schuurt u het oppervlak met oplopende korrel tot P240 / 320: Overschilderbaar met een glanzende of matte transparante afwerking.

Klik hier voor de technische datasheet. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »