Sculpt Nouveau Ever Clear
Ever Clear €124,95

Sculpt Nouveau Ever Clear

€124,95
Nog 2 artikelen op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
Informatie

Sculpt Nouveau Ever Clear is een tweecomponenten heldere, duurzame, VOS-arme, luchtdrogende polyurethaanverf. Het is samengesteld voor gebruik op brons, messing, koper, staal, hout, terracotta, keramiek en beton. Vergeleken met andere blanke lakken biedt Sculpt Nouveau Ever Clear een ongebruikelijke bescherming tegen aanslag onder de laklaag en een superieure weerstand tegen UV-licht, zoute lucht en de meeste chemicaliën. Het is ook een uitstekende anti-graffiti coating.

De spuitbus is de eenvoudigste en handigste manier om Ever Clear aan te brengen. De hoogwaardige spuitmond levert resultaten van spuitpistoolkaliber zonder dat er extra apparatuur nodig is. Gewoon activeren, schudden en spuiten.

Sculpt Nouveau Ever Clear wordt verkocht in verpakkingen van 32oz, 1 gal en in spuitbussen van 12oz. Het wordt gemaakt in superglans, glans, satijn en matte formules. Een gallon Ever Clear dekt over het algemeen 250 vierkante meter in één enkele laag. Voor de meeste projecten worden twee lagen aanbevolen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »