Sculpt Nouveau Metal coatings type C
Metal coatings type C €150,31

Sculpt Nouveau Metal coatings type C

€150,31
Nog 3 artikelen op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • Klantenservice van 08:00 tot 16:30
Informatie

De Metal Coatings zijn gemalen metaal, gesuspendeerd in een niet-giftig acrylbindmiddel op waterbasis. Ze kunnen worden aangebracht op zowel metalen als niet-metalen oppervlakken zoals glas, hout, keramiek, beton, schuim en hars.

Alle Dye-Oxide Patinas, Universal Patinas, Vista Patinas, Solvent Dyes, Patina Stains en Finishing Wax werken goed samen met de Metal Coatings waardoor eindeloze mogelijkheden voor afwerkingen ontstaan. Van de traditionele patina's werken de patina's Lever van Zwavel (bruin) en Tiffany (groen) het beste met de Metal Coatings.

De Metal Coatings zijn buiten zeer duurzaam (10 tot 15 jaar) en ongevaarlijk. Eén gallon metaalcoating dekt 100 vierkante meter (inclusief de aanbevolen twee lagen).

De Metal Coatings zijn verkrijgbaar in twee verschillende formules: B en C. Patinas kunnen zowel nat als droog worden aangebracht. Eenmaal droog, kunnen beide worden gepolijst met staalwol om de patina te accentueren of aan te passen. Bovendien kan er na het polijsten meer patina worden toegevoegd. Type C bevat meer metaal dan Type B en droogt hard genoeg om te worden gepolijst met een polijstschijf.

Type B is verkrijgbaar in messing, brons, koper, donker ijzer, goud, ijzer, tin en zilver en wordt verkocht in 8oz., 16oz., 32oz. en 1 gal. maten. Type C is verkrijgbaar in messing, brons, koper, donker ijzer, goud, ijzer en zilver en wordt verkocht in 8oz., 32oz. en 1 gal. maten.

Bij het aanbrengen van de Metal Coatings op ferrometalen (ijzer, staal en aluminium) moet een primer worden gebruikt om het onderliggende metaal te beschermen.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »