Borma Wachs Hardwax Parket Olie PLUS 1030
Hardwax Parket Olie PLUS 1030 €32,30

Borma Wachs Hardwax Parket Olie PLUS 1030

€32,30
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
Informatie

De Hardwax Parket Olie Plus 1030 is een olie met een matte afwerking.

Behandeling op basis van natuurlijke olie, versterkt met hoogwaardige harsen en wassen, voor het afwerken van houten vloeren, met een of twee coatings. Het herstelt hout liefdevol in zijn oorspronkelijke schoonheid met een aangename natuurlijke afwerking.

Geschikt voor zacht en hard hout, met name voor adsorberend en poreus hout. Waterdicht en vlekbestendig, het is ideaal voor het voorbereiden van alle soorten onbehandelde houten vloeren. Kan ook worden gebruikt voor het lakken van deuren, kozijnen, plinten en andere houten objecten. Alleen voor interieurs. Zonder formaldehyde.

Let op: Sommige exotische of diepgetinte houtsoorten kunnen de hardingstijd van de Hardwax Parketolie 1030 PLUS voorkomen of aanzienlijk vertragen. Breng bij het behandelen van dergelijke oppervlakken een zeer dunne eerste laag aan en zorg ervoor dat het gebied goed wordt geventileerd om het droogproces te bevorderen.

Dit product is niet geschikt voor een highspeed boenmachine. Dit product dient handmatig aangebracht te worden. 

Klik hier voor de technische datasheet.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »