Borma Wachs Parket Olie PLUS - Parquet Oil Plus
Parket Olie PLUS - Parquet Oil Plus €31,82

Borma Wachs Parket Olie PLUS - Parquet Oil Plus

€31,82
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 1-2 dagen
Informatie

Dit is een olie met een mat/zijdeglans afwerking. Bij voorkeur handmatig aanbrengen, niet geschikt voor highspeed boenmachine.

Natuurlijke olie gebaseerd op een behandeling versterkt met hoogwaardige hars, voor de afwerking van houten vloeren, met de toepassing van een of twee coatings. Het herstelt liefdevol hout naar zijn oorspronkelijke schoonheid.

Geschikt voor zachte en harde timbers, in het bijzonder voor adsorberende en poreuze houtsoorten. Waterdicht en vlekbestendig, ideaal voor het bereiden van alle soorten onbehandeld houten vloeren.

Kan ook worden gebruikt voor het verlakken van deuren, raam kozijnen, plinten en andere houten voor werpen. Alleen voor interieurs. Formaldehyde vrij.

Let op: sommige exotische of diepgekleurde houtsoorten kunnen de benodigde tijd voor het verharden van de parket olie PLUS voorkomen of aanzienlijk vertragen. Breng bij het behandelen van dergelijke oppervlakken een zeer dunne eerste laag aan en zorg ervoor dat het gebied goed geventileerd is om het droogproces te helpen.

Klik hier voor de technische datasheet. 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »