Stones likes stones Roest behang op rol
Roest behang op rol 318,-

Stones likes stones Roest behang op rol

€318,- €318,00
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
Informatie

RollRost: echte roest op rol

RollRost verwerkt zich in tegenstelling tot echte metalen platen eenvoudiger en in minder tijd. In tegenstelling tot een muur die door stucwerkzaamheden gemaakt wordt, kunnen de vakman en zijn klant de afgewerkte afzonderlijke stroken vóór installatie bekijken. Er zijn twee verschillende decors en twee standaardkleuren beschikbaar in het RollRost. Speciale kleuren zijn ook mogelijk op aanvraag vanaf 100 vel.

 

Formaat per baan: ca. 300x100 cm. Lijm, plamuur en verzegeling is niet inbegrepen bij het behang. Dit dient apart gekocht te worden, ook te verkrijgen in onze webshop bij montageproducten. Kom je er niet uit, bel ons gerust voor advies. 

 

RollRost wordt niet machinaal gemaakt, maar puur met de hand, dus elke baan is uniek met lichte kleurschommelingen. Dit maakt het eindresultaat des te authentieker. Dit roestbehang heeft een dikte van 1-1,5 mm en aan de achterzijde een glasvezelmat als drager. Het materiaal voldoet aan de A2 brandveiligheidsnorm.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »