Borma Wachs Krijtverf Shabby Provence
Krijtverf Shabby Provence €28,33

Borma Wachs Krijtverf Shabby Provence

€28,33
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 1-2 dagen
  • Klantenservice van 08:00 tot 16:30
Informatie

Borma Wachs krijtverf

Verf op basis van natuurlijk krijt. Geschikt voor zowel hout als muuroppervlakken. Dankzij het hoge gehalte aan vaste stof kan een goede vulling worden verkregen, waardoor oppervlakken homogeen worden met een paar toepassingen. Het geeft een perfecte gladde afwerking. Overschilderbaar met verf op water- en oplosmiddelbasis, was en gellak. Verpakking bevat 750ML. 


Hoe krijg ik een krijtverf afwerking in Provençaalse stijl?

Breng voor dit soort afwerkingen bij voorkeur een of twee lagen Shabby Provence aan met een kwast, een goede eerste laag, als grondlaag. Eenmaal volledig gedroogd, kunt u een derde laag met een andere contrasterende kleur aanbrengen, om bepaalde delen of zelfs het hele oppervlak te bedekken. Schuur nu met schuurpapier korrel 220-400, afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen materiaal, en kijk zelf hoeveel nodig is om eraf te schuren.

 

Hoe krijg ik een krijtverf afwerking in een Shabby-effect?

Breng voor dit soort afwerking bij voorkeur een of twee lagen Shabby Provence aan met een kwast, als grondlaag. Als de basislaag eenmaal is opgedroogd, breng dan op de punten waar je het oud wilt laten lijken Dekorwachs aan, bijvoorbeeld op de randen of juist op de deurtjes. Vervolgens over het geheel een derde laag aanbrengen, met een andere kleur dan de basislaag. Laten drogen, vervolgens met een scotch brite (schuursponsje) Shabby Provence verwijderen waar Dekorwachs hechting verhinderde. Op die punten zal het effect van een gestript oppervlak zijn, met de feitelijke vorming van een imperfectie tussen de twee krijtlagen. Klik hier voor het technische datasheet.

 

Kleurenwaaier Krijtverf

 

50 Snow White 109 Amber Grey 31 Olive Green 142 Deep Sky Blue
50 Snow White 109 Amber Grey 31 Olive Green 142 Deep Sky Blue

144 Sky Blue

150 Aquamarine Blue

125 Coral Red

1515 Light Pink
144 Sky Blue 150 Aquamarine Blue 125 Coral Red 1515 Light Pink

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »