Sculpt Nouveau Smart stain
Smart stain €47,48

Sculpt Nouveau Smart stain

€47,48
Nog 1 artikelen op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
Informatie

Smart Stains is een sterk, ongevaarlijk, sneldrogend, transparant patinasysteem. Ze hebben geen VOS en geen oplosmiddelgeur. Smart Stains werken op metaal, de meeste andere oppervlakken en op patina en andere oxiden. Ze zijn verkrijgbaar in de meeste kleuren, evenals messing, koper en zilver.

Smart Stains worden gemaakt door fijngemalen, natuurlijk voorkomende gekleurde oxiden te combineren met een polymeer/harsbindmiddel op waterbasis. Ze worden geconcentreerd verkocht en zijn bedoeld om lichtjes te worden verdund met gedestilleerd water (tot 25%) om de transparantie te vergroten. Voor verdere verdunning (tot 3:1) mag uitsluitend Smart Coat worden gebruikt.

Voor buitentoepassingen moeten Smart Stains worden afgedicht met Ever Clear. Voor binnenprojecten kan Smart Coat gebruikt worden.

Smart Stains bevatten UV-remmers en zullen bij goed onderhoud buitenshuis niet vervagen. De onderhoudsvereisten variëren per locatie. In de meeste omgevingen is het regelmatig aanbrengen van was of olie voldoende om de afwerking te behouden.

Smart Stains zijn verkrijgbaar in de maten 8oz., 32oz. en 1 gallon. Spray tops zijn inbegrepen bij 8oz. en 32oz. flessen voor alle kleuren behalve messing, koper en zilver. Eén liter Smart Stain beslaat over het algemeen 200 vierkante meter.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »