Sculpt Nouveau Vinyl Coating 946 ml (32 oz)
Vinyl Coating 946 ml (32 oz) €84,96

Sculpt Nouveau Vinyl Coating 946 ml (32 oz)

€84,96
Niet op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 3-4 weken
  • Klantenservice van 08:00 tot 16:30
Informatie

Vinylcoating is een duurzame, veelzijdige, onderhoudsarme coating voor de meeste oppervlakken, waaronder nieuw gegalvaniseerd ijzerwerk, aluminium en constructiestaal, maar ook voor hout, hars, kunststoffen en beton.

Vinylcoating vereist geen primer. Het is sneldrogend, schilfert niet en is een uitstekende keuze voor roestbescherming, afwerkingen voor grote constructies of decoratief ijzerwerk.

Oppervlaktevoorbehandeling is uiterst belangrijk bij het gebruik van vinylcoating. Oppervlakken moeten vrij zijn van vuil, olie, roest en vocht voordat ze worden aangebracht. Afhankelijk van de ondergrond kan zandstralen, schuren of staalborstelen nodig zijn in combinatie met een goede metaalreiniger zoals Sculpt Nouveau Metaalreiniger & Ontvetter.

Een gallon vinylcoating dekt over het algemeen 200 vierkante voet per laag. Twee tot drie lagen worden aanbevolen. Vinylcoating is verkrijgbaar in de maten 32oz., 1 gallon en 5 gallon, evenals 12oz. spuitbussen. Vinylcoating kleuren kunnen met elkaar worden gemengd. 

Voor het aanbrengen is een sproeier vereist. De standaard onverdunde laagdikte per laag is 40 micron indien correct aangebracht. De meeste binnenlandse buitenomgevingen zouden 2 volledige lagen nodig hebben, terwijl kust- / zware buitenomgevingen 3 lagen of een totale dikte van 120 micron nodig zouden hebben. Overschildertijden zijn elke 2 uur bij 50 ° F of 1 uur bij 68 ° F. De luchttemperatuur moet minimaal 45 ° F zijn met een luchtvochtigheid van minder dan 90% en de oppervlaktetemperatuur mag niet lager zijn dan 40 ° F om ervoor te zorgen dat er tijdens het aanbrengen of drogen geen condensatie op het oppervlak optreedt. De droogtijden worden aanzienlijk verlengd in koude of vochtige omstandigheden. Uithardingstijd is minimaal 48 uur.

Raadpleeg de volledige instructiegids voor volledige voorbereiding van het oppervlak, toepassing en veiligheidstips.

Vinylhars moet er jarenlang geweldig uitzien. Maar als het tijd is voor onderhoud, is het heel gemakkelijk opnieuw te schilderen. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en volledig droog is en schilder vervolgens opnieuw met een enkele laag van de door u gekozen kleur.

De vinyl hars zit in blikken van 32 oz. (946ML).

Klik hier voor de technische datasheet. 

Kijk ook eens op www.gilding.nl voor meer info.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »