Sculpt Nouveau Traditional Green Patinas
Traditional Green Patinas €39,98

Sculpt Nouveau Traditional Green Patinas

€39,98
Op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 2-3 dagen
Informatie

Jade Green Patina is een warme of koude patina voor brons, messing en koper. Indien koud aangebracht, ontwikkelt de kleur zich in ongeveer 12 uur tot kelly groen. Indien warm aangebracht, zal de kleur jadegroen zijn bij gebruik met de Universal Black of Black Dye-Oxide Patinas. De afwerking moet worden beschermd met 2 lagen Clear Guard.

Lichtgroene patina is een koude patina voor brons, messing en koper. Aanbrengen op schoon, koud (65 ° -70 ° F) metaal. Het duurt 2-12 uur om volledig te reageren met het metaal.

Mintgroen is een patina voor brons, messing en koper die zowel warm als koud kan worden aangebracht. Deze patina zorgt voor een prachtig groen in de volle zon en is aan te raden bij buiten werken op koperen daken en goten.

Tiffany Green is een koude patina voor brons, messing en koper. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Bij buitengebruik dient Tiffany Green in de schaduw te worden aangebracht. Zodra het patina is ontwikkeld, mag deze in de volle zon worden geplaatst. Tiffany Green zorgt voor een feloranje roest op ijzer en staal.

Traditionele groene patina's worden verkocht in 8oz. (237 ml), 32oz. (950 ml). Spraytoppen zijn inbegrepen bij 8oz. en 32oz. flessen. Een alternatief groen voor buiten werken in de zon is de Vista Green Patina.

Kijk ook eens op www.sculptnouveau.com voor meer info.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »