Sculpt Nouveau Zwarte Patina's - verouderingseffect
Zwarte Patina's - verouderingseffect €39,60

Sculpt Nouveau Zwarte Patina's - verouderingseffect

€39,60
Nog 3 artikelen op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 2-3 dagen
Informatie

Black Magic Patina zorgt voor een prachtige, rijke zwarte patina op ijzer en staal. Het duurt slechts 3-5 minuten om te ontwikkelen en produceert niet de snelle roest die u normaal ziet bij andere zwartmiddelen. De eerste laag is donkergrijs, maar de afwerking wordt zwart na een paar lagen. Roest zal zich ontwikkelen als er geen duidelijke sealer op de voltooide afwerking wordt aangebracht.

Black Magic Patina werkt op dezelfde manier op brons, messing en koper om het metaal donkerder te maken. Op zink en gegalvaniseerd staal ontstaat een verweerd zwart patina. Black Magic Patina werkt niet op roestvrij staal of aluminium. Het mag niet worden verdund, tenzij u aan de Metal Coatings werkt.

Slate Black Patina is een veelzijdige zwarte afwerking voor gebruik op de meeste metalen. Op ijzer en staal zal het een zwarte patina produceren met wat bruin door de afwerking heen. Dit is een snelle reactie van 3-5 minuten die wordt gestopt met water. Extra lagen zullen de patina donkerder maken. Slate Black Patina kan worden verdund met gedestilleerd water voor lichtere vachten. 

Slate Black Patina maakt brons, messing en koper op een vergelijkbare manier donkerder. Op zink en gegalvaniseerd staal krijgt het een donkerbruine tot zwarte patina. Op aluminium moet het warm (180-200 ° F) worden aangebracht en krijgt het een bruine afwerking. Op roestvrij staal moet het ook warm worden aangebracht en krijgt het een rood, zwart en bruin patina.

Stainless Black Patina is speciaal gemaakt voor roestvrij staal. Het wordt niet aanbevolen voor andere metalen, maar op zink en gegalvaniseerd staal kan het een roodbruine of verweerde zwarte patina geven. Op roestvrij staal zal deze patina eerst blauwgrijs zijn en vervolgens donkerder worden naarmate er meer lagen worden aangebracht. Stainless Black Patina werkt het beste op volle sterkte, maar kan desgewenst worden verdund met gedestilleerd water. 

Zinc Grey Patina zorgt voor een grijze of zwarte patina op zink of gegalvaniseerd staal. De patina zal zwart en vaak gevlekt zijn als deze op volle sterkte wordt aangebracht. Verdunning met gedestilleerd water wordt aanbevolen voor een gladde lichtgrijze afwerking. Door de patina met meerdere lichte lagen aan te brengen, wordt de schaduw geleidelijk donkerder en kunt u de uniformiteit van de afwerking bepalen.

Traditionele zwarte patina's worden verkocht in de maten 8oz. (237ml), 32oz (950 ml). Spraytoppen zijn inbegrepen bij de 8oz. en 32oz. flessen. 

Kijk ook eens op www.gilding.nl voor meer info.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »