Sculpt Nouveau Metal Wax
Metal Wax €202,42

Sculpt Nouveau Metal Wax

€202,42
Nog 3 artikelen op voorraad
  • Bel voor deskundig advies
  • Iedereen kan klussen! Doe het gewoon zelf.
  • 2-3 dagen
  • Klantenservice van 08:00 tot 16:30
Informatie

De beste kwaliteitswax is gemengd tot een niet-schurende formule, speciaal om patina's en metalen afwerkingen te beschermen. Deze wassen bevatten UV-remmers en verharders, waardoor ze ongelooflijk duurzaam en langdurig op alle soorten metaal blijven.

Algemene tips:

De Metal Waxes kunnen worden aangebracht op warme of koude oppervlakken. Ze mogen niet worden aangebracht op extreem hete oppervlakken.

Strijk eventuele ribbels of oneffenheden glad tijdens het aanbrengen. Stippelen met een kwast kan de voorkeur hebben om aan te brengen om geen strepen op het oppervlak te veroorzaken. Probeer de heldere was niet te laten opvullen in de uitsparingen, aangezien deze na het drogen ondoorzichtig kan worden. Opbouw in verzonken gebieden is gewoonlijk wenselijk met de gekleurde was.

Polijst de afwerking als de was droog is (meestal 1-2 uur). De gekleurde wassen hebben over het algemeen meer tijd nodig om te drogen. Als de was op een heet oppervlak wordt aangebracht, laat het oppervlak dan volledig afkoelen en poets het vervolgens. Gebruik een pluisvrije doek (zoals een microvezeldoek) om te polijsten. Wacht niet te lang, want de was zal te hard worden om te polijsten.

Klik hier voor de technische datasheet. 

Kijk ook eens op www.gilding.nl voor meer info.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »